1. Basis informatie 2. Contactinfo 3. Afronden

Snel prijzen nodig?

Met onze tijdsbesparende tool kunt u binnen 24 uur een offerte aanvragen en ontvangen.

Home Alle activiteiten Virtual commissioning

Virtual commissioning

Verbaas je klant (en concurrentie)

Door middel van virtual commissioning, ook wel gekend als virtual commissioning, kan je erin slagen een productiemachine voor 90% tot 95% klaar te krijgen voor gebruik, nog voor de machine fysiek gemaakt is!
De jarenlange expertise van Siemens op gebied van machine ontwikkeling, plc's, motoren, drives, ... ligt aan de grondslag van deze verbluffende technologie.

Op basis van een 3D CAD model, gemaakt in gelijk welk CAD systeem, kunnen we dit model snel & eenvoudig verrijken met intelligentie. Zodoende ontstaat een digital twin van uw machine, waarmee u de signalen van een PLC kan koppelen. Uiteindelijk kan er op die manier getest en gevalideerd worden in een veilige virtuele omgeving, zonder risico van breuk & schade. Achteraf kan dit model nog verder ingezet worden om de werking van uw machine/productielijn verder te optimaliseren of om werknemers die de machine moeten bedienen op te leiden. De machine kan op die manier optimaal verder blijven produceren.

MCD is ook toegankelijk voor KMO's, neem vrijbiljvend contact met ons op om de opties te bespreken.

Voordelen van Virtual Commissioning

De Siemens Advanced Machine Engineering-oplossing is een digitale aanpak van engineering die bedrijven in staat stelt steeds complexere machines sneller te ontwikkelen en tegelijk de ontwikkelingskosten te verlagen om de productie- en bedrijfskosten te verlagen. De complexiteit omzetten in een concurrentievoordeel.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Neem dan contact op met ons of doe een aanvraag via onze quick quotation. Zo kunnen we samen met u op zoek gaan naar een oplossing of implementatie van uw engineering & manufacturing vraagstukken.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×