1. Informations essentielles 2. Coordonnées 3. Compléter

Snel prijzen nodig?

Met onze tijdsbesparende tool kunt u binnen 24 uur een offerte aanvragen en ontvangen.

Home Industries Onderwijs

Onderwijs

Veel onderwijsinstellingen in België & Luxemburg kozen er reeds voor om software van Siemens als standaard aan te leren aan hun studenten. De continue investering van Siemens in het secundair- en hoger onderwijs leidt er dan ook toe dat studenten klaargestoomd worden voor hun professionele carrière met behulp van kwalitatie tools. Bovendien zijn er heel wat software oplossingen die Siemens gratis ter beschikking stelt voor leerkrachten en studenten. ADOPT id PLM helpt graag scholen, leerkrachten & studenten om hun software zo efficiënt mogelijk in te zetten.
 

Solid Edge Student Edition

Solid Edge Student Edition is gratis beschikbaar voor alle studenten, ongeacht hun leeftijd.

Na registratie ontvangt u een 'Welcome email' met instructies voor het downloaden en installeren van de Solid Edge® software. De persoonlijke licentie zal als bijlage bij deze 'Welcome email' zitten.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer hulp of informatie.

Solid Edge Teacher Edition

Bereid leerlingen - van basisschool tot middelbare school - voor op een loopbaan in de wetenschap, technologie, techniek en wiskunde (STEM) met een gratis campusbrede licentie.
In combinatie met toegang tot onze beste leerplanhulpmiddelen hebt u alles wat u nodig hebt om uw klas, studiegroep of club te betrekken bij het STEM-leren. Solid Edge is gemakkelijk aan te leren en te gebruiken en wordt geleverd met een reeks tutorials en projecten, ontwikkeld door docenten zoals u en geschikt voor leerlingen op alle niveaus.

NX CAD Design Certification

Studenten! Bouw aan je CV en leer werken met één van 's werelds populairste CAD-software, NX. Demonstreer je kennis door middel van een online assessment en publiceer het via LinkedIn.

Meer en meer studenten zoeken naar manieren om ervaring op te doen naast hun stages en professionele evenementen. De NX CAD ontwerpcertificering is een geweldige manier om een door de industrie erkend certificaat te behalen en jezelf competitiever te maken in de jacht naar een job- en dat allemaal vanuit het comfort van je eigen huis!

---------------------------

Case Studies

KU Leuven

NX, Simcenter en Teamcenter helpen de KU Leuven om studenten voor te bereiden op de digitale transformatie die onze industrie doormaakt.

Thomas More

Bij Thomas More verwerven studenten de vaardigheden en kennis die nodig zijn om het volledige productcreatieproces onder de knie te krijgen dankzij NX, Simcenter en Teamcenter.

VTI Roeselare

Solid Edge en NX CAM helpt de studenten zich voor te bereiden op hun professionele loopbaan.

Geïnteresseerd in Siemens Industries Software licenties voor uw school of dream-team?

Bespreek dan nu uw plannen samen met ons en Siemens. Wij zorgen ervoor dat er een passende pool van licenties komt die perfect aansluit op de leerplannen en doelen. Wereldwijd gebruiken reeds duizenden scholen de oplossingen van Siemens om hun studenten 3D CAD aan te leren, 1D, 2D & 3D simulatie, CNC machine technieken, Additive Manufacturing, low-coding en nog véél meer.

Daarnaast bieden we vanuit ADOPT id PLM ook "Train the Trainer" sessies aan om u als leerkracht klaar te stomen in de software en u wegwijs te maken binnen het beschikbare lesmateriaal.

Contacteer ons nu voor meer informatie.

#VehiclePerformanceEngineering​ #ElectricCars #solarpowered

Agoria Solar Team | Winning the solar race world championship | Simcenter Academic

A team of students from KU Leuven in Belgium competed in Australia's World Solar Race in 2019. With the car being only powered by the sun, the student engineers had to optimize the limited amount of power available and consequently reduce a maximum drag. To succeed and be crowned as world champion, the team used Siemens Industry Software solutions. Using simulation, the team avoided making complex and expensive real-life models. Learn from their experience.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×