1. Basis informatie 2. Contactinfo 3. Afronden

Snel prijzen nodig?

Met onze tijdsbesparende tool kunt u binnen 24 uur een offerte aanvragen en ontvangen.

Home Alle activiteiten Databeheer

Databeheer

Solid Edge

Solid Edge Data Management biedt uitstekende mogelijkheden voor kmo's die moeite krijgen met het beheer van steeds grotere hoeveelheden CAD-bestanden.
De installatie is snel en u hoeft alleen maar een index te plaatsen op de mappen waar u uw Solid Edge bestanden opslaat. Met deze mogelijkheid kunt u de eigenschappen van meerdere bestanden bekijken en bewerken, en revisie- en vrijgavebewerkingen uitvoeren op Solid Edge onderdelen, assemblages en tekeningen.
Maak back-ups van uw Solid Edge-bestanden, deel ze en synchroniseer ze met populaire cloudgebaseerde software voor het delen van bestanden, zoals Dropbox, OneDrive, Google Drive en Box.

 

Teamcenter

De Teamcenter-softwaresuite stelt u in staat om een omgeving op te zetten voor de samenwerking van producten die bestaan uit mechanische, elektronische, software en besturingstechnologieën.
Wereldwijd is Teamcenter de meest ingezette PDM/PLM oplossing en helpt het bedrijven om hun data onder controle te houden. Teamcenter zorgt ervoor dat alle CAD- gegevens vertaald worden naar één gemeenschappelijke indeling zodat alle ontwerpwijzigingen binnen uw onderneming helder/duidelijk zijn en efficiënt gebruikt kunnen worden. Ongeacht het aantal of de hoeveelheid gegevens van eender welk CAD-systeem dat u gebruikt. Teamcenter centraliseert engineeringprocessen en ontwerpbeheer.
Naast CAD-data wordt Teamcenter ook ingezet voor het beheer van al uw relevante projectdata. Zijnde MS Office documenten, elektrische schema’s, PCB designs, project management...

Teamcenter kan on-premise werken, in je private cloud en er is ook een SaaS model.

Teamcenter Share

  • Samenwerken met ontwerp in gedachten:
    Gebruik ontwerpgerichte tools zoals 3D- en 2D CAD-weergave en markup, augmented reality (AR), virtueel prototypen, veilig delen op projectbasis en meer.

  • Werk van overal:
    Werk samen vanuit huis, kantoor of onderweg dankzij browsergebaseerde toegang. Je hebt geen extra IT-infrastructuur nodig.

  • Verbind uw CAD:
    Synchroniseer gegevens van CAD-software naar een cloud-gebaseerde, ontwerpgerichte werkruimte.

Teamcenter X: Future ready Cloud SaaS PLM

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Neem dan contact op met ons of doe een aanvraag via onze quick quotation. Zo kunnen we samen met u op zoek gaan naar een oplossing of implementatie van uw engineering & manufacturing vraagstukken.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×