1. Basis informatie 2. Contactinfo 3. Afronden

Snel prijzen nodig?

Met onze tijdsbesparende tool kunt u binnen 24 uur een offerte aanvragen en ontvangen.

Home Alle sectoren Metaalbewerking

Metaalbewerking

Voor de metaalbewerkingssector bieden we een uitgebreide set van volledig geïntegreerde tools om uw productie te ondersteunen.
 

Verhoog uw efficiëntie met één platform

Werken in één systeem om uw ontwerp te maken en te vervaardigen met geintegreerde NC programmatie mogelijkheden is onbetaalbaar. Verkort hiermee drastisch uw doorlooptijden van ontwerp tot eindproduct met een naadloze overgang. Door gebruik te maken van state-of-the art toolpathtechnologie kunnen uw cyclustijden ook ingekort worden, met betere afwerkingskwaliteit.

 

Simulatie

Complexe stukken valideren met de gemaakte NC code is cruciaal voordat het op de machine komt. Zorg ervoor dat u het principe 'first time right' kan handhaven door allerhande controles uit te voeren voor een optimale uitkomst. Door middel van een betrouwbare NC simulatie kan je tevens problemen in een virtuele omgeving zien en oplossen, zodat je dit op de fysieke machine kan vermijden.

Plaatwerk

Een geintegreerde applicatie om uw plaatwerk te maken naast uw andere applicaties is een must. Bouw rond uw ontwerp een behuizing die ervoor zorgt dat alles binnenin beschermd wordt. Snel plaatwerk kunnen ontwerpen op een correctie manier is tegenwoordig onontbeerlijk. Door in een 3D omgeving uw plaatwerk eerst te ontwerpen en te ontvouwen kan je ook hier eventuele problemen vroegtijdig opsporen in een virtuele fase.

Frame Design

Snel en accuraat profielen laten aansluiten om een frame te maken kan niet ontbreken binnen een applicatie. Vertrek van een skeletbouw model om snel en gemakkelijk een frame op te zetten dat kan dienen als behuizing, onderstel, ballustrade, en nog vele andere toepassingen. Door middel van virtuele checks kan u er ook voor zorgen dat de draaglast van uw structuur gegarandeerd is volgens de wettelijke normen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Neem dan contact op met ons of doe een aanvraag via onze quick quotation. Zo kunnen we samen met u op zoek gaan naar een oplossing of implementatie van uw engineering & manufacturing vraagstukken.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×