1. Basis informatie 2. Contactinfo 3. Afronden

Snel prijzen nodig?

Met onze tijdsbesparende tool kunt u binnen 24 uur een offerte aanvragen en ontvangen.

Home Alle sectoren Machinebouw en automatisering

Machinebouw en automatisering

Grote installaties en industriële machines zijn complexer dan ooit. In een steeds meer concurrerende markt moeten bedrijven innovatief blijven en de complexiteit ervan kunnen blijven beheren. Siemens Industries Software kan u helpen bij het maken van het juiste product en op de correcte manier, first time right!

Multi-disciplinair ontwerp

Het gebruik van een digital twin zorgt voor een correcte validatie van uw machine en het proces om deze machine tot stand te brengen. Van bij de start van het eerste concept tot het maken van de stukken en de levenscyclus van uw machine in the field kunnen we samen met Siemens u hierin bijstaan. 

Mise en service virtuelle

Strakke deadlines moeten gehaald worden tijdens de ontwikkeling van een machine. Echter zet de toenemende complexiteit van systemen alle betrokken partijen onder druk. Daarom moet informatie zo snel & efficiënt mogelijk van het ene naar het andere team kunnen worden overgedragen, met een vlotte oplevering van het project als resultaat.

Door machinegedrag en functionele tests aan te sturen vanuit de ontwerpomgeving kan dit ganse proces vlekkeloos verlopen. De volledige werking van een machine simuleren we door de lus te sluiten tussen PLC code, HMI interactie, machine sensoren, actuatoren, motoren, kinematica en nog veel meer.

Bovendien kan dit perfect samenwerken met uw huidige CAD software, engineering tools en hardware standaarden, gezien de openheid van onze oplossingen.

Multi-disciplinaire configuratie mogelijkheden

Mass customization betekent dat iedere machine uniek is, gedreven door specifieke klanteisen. Ongeacht of je enigzins standaard, Configure-to-order of Engineer-to-order machines bouwt, steeds heb je nood aan stuklijstbeheer, productiestuklijsten, machine specifieke stuklijst met serienummers.
Dit met als doel om de traceerbaarheid en after-service optimaal te ondersteunen.

Hiervoor kan data in één centraal systeem beheerd worden zodat alle afdelingen zoals engineering, sales, marketing, productie etc. steeds toegang krijgen tot de juiste informatie op het juiste moment.

4 key trends in machine engineering

E-Book

Machine engineering is zeer complex en dynamisch. Digitalisatie en toenemende software-integraties in deze sector hebben de manier waarop industriële machines worden ontworpen, gesimuleerd en gefabriceerd volledig veranderd.

Om u in dit complexe landschap wegwijs te maken, hebben we een e-book gemaakt dat u een beknopt overzicht geeft van de meest opmerkelijke trends die de toekomst van de machinebouw industrie beïnvloeden. En we leggen u uit hoe Siemens Advanced Machine Engineering de informatie en oplossingen kan voorzien die nodig zijn om u voor te bereiden op deze uitdagende toekomst in de machinebouw.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Neem dan contact op met ons of doe een aanvraag via onze quick quotation. Zo kunnen we samen met u op zoek gaan naar een oplossing of implementatie van uw engineering & manufacturing vraagstukken.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×